Ανάπτυξη ψηφιακής πλατφόρμας και εμπλουτισμός περιεχομένου της για λογαριασμό του Δήμου Λαρισαίων

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus
powered by social2s

H BEE GROUP A.E. ανέλαβε για λογαριασμό του Δήμου Λαρισαίων, την ανάπτυξη της ψηφιακής πλατφόρμας www.larissamazi.gr, καθώς και τον εμπλουτισμό του περιεχομένου της. Ο σκοπός της ψηφιακής πλατφόρμας είναι η στήριξη των δημοτών που βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό, μέσα στην κρίση εξ’ αιτίας του νέου κορονοϊού.

Στα πλαίσια του συγκεκριμένου έργου, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες ενέργειες:

  • Σχεδιασμός και κατασκευή της ψηφιακής πλατφόρμας. Στην ψηφιακή πλατφόρμα, οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να βρουν χρήσιμες πληροφορίες για τις κοινωνικές υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος Λαρισαίων σε όσους μένουν στο σπίτι, ή σε ομάδες και κατηγορίες πολιτών με αυξημένες ανάγκες, όπως ηλικιωμένοι, ευπαθείς ομάδες, ασθενείς ή άνθρωποι με οικονομικά προβλήματα που υποστηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Επίσης, θα μπορούν να βρουν χρήσιμες πληροφορίες για την αξιοποίηση του χρόνου στο σπίτι μέσω ψυχαγωγικών προγραμμάτων για όλη την οικογένεια.
  • Παραγωγή ψηφιακού υλικού αλλά και συλλογή υλικού από το διαδίκτυο, αξιολόγηση, ανάρτηση και επικαιροποίηση του ψηφιακού περιεχομένου των θεματικών ενοτήτων της πλατφόρμας.
  • Διαφήμιση της πλατφόρμας στα social media για την μέγιστη προβολή της και παράλληλα για την μέγιστη προσέλκυση του κοινού σε αυτή.
  • Τεχνική Υποστήριξη σε επίπεδο επίβλεψης, επιδιόρθωσης τεχνικών προβλημάτων και αποκατάσταση λειτουργίας της πλατφόρμας.